Flexweb/Ouderportaal Flexweb/Ouderportaal
 
 
07 december 2017
Vanaf 1 februari 2018 stopt Kern Gastouderbureau met haar activiteiten.

Lees meer: Kern Gastouderbureau stopt

02 november 2017

Speciaal voor u zijn er verschillende locaties van organisaties die onderdeel zijn van de SWKGroep op zaterdag 2 december geopend! Zo kunt u uw voorbereidingen treffen voor de drukke feestmaand. En uw kind(eren) mag/mogen gratis naar onze opvang.

Lees meer: Tijd nodig voor de drukke decembermaand?

06 oktober 2017

De Kinderboekenweek vindt plaats van 4 t/m 15 oktober 2017. Het thema is dit jaar griezelen met als motto Gruwelijk eng! Onze gastouders besteden aandacht aan de Kinderboekenweek.

Lees meer: Kinderboekenweek 2017

14 september 2017
Ieder jaar werken de organisaties die onderdeel zijn van de SWKGroep met een themajaar. Kinderen leren en ontwikkelen spelenderwijs. Daarom wordt jaarlijks de focus gelegd op een thema. In juli is het spetterende Jaar van Water gestart. Via het thema doet uw kind nieuwe ervaringen op en ontdekt en ontwikkelt zo zijn of haar talenten. Ook onze gastouders worden volop betrokken bij dit thema.

Lees meer: Gastouders betrokken bij thema Water

04 september 2017
Kern Gastouderbureau is onderdeel van Stichting SWKGroep. De Raad van Toezicht en Raad van Bestuur van de SWKGroep zijn verheugd om mee te delen dat per 1 september 2017 Edgar Kannekens is aangetreden als lid van de Raad van Bestuur van de SWKGroep.

Lees meer: Edgar Kannekens lid Raad van Bestuur SWKGroep